Snel, schoon en zorgvuldig…

“We zijn erg tevreden met het resultaat én met de manier waarop jij je werk doet: je denkt mee, je werkt snel, schoon en zorgvuldig en je bent ook nog een aardige vent.”

Menno, Vergaderlocatie Om de hoek, Den Haag

whats ART divider

Een schitterende unit…

“Praktisch, snel, secuur en gedetailleerd, dat is Tarek van whats ART. Hij denkt mee binnen jouw wensen en budget en heeft in no time jouw idee weten uit te werken. Zo fijn als iemand werk aflevert precies zoals je hebt afgesproken. Tarek heeft voor ons een schitterende unit gebouwd bij strandpaviljoen de Kwartel, waar we al vele jaren plezier van hebben.”

Sabrina van der Vloed, Strandpaviljoen de Kwartel, Den Haag

whats ART divider

Vriendelijkheid en mooi werk…

“Nu ik een groter huis heb (met rechte muren) kan ik de mooie dingen kwijt die Tarek maakt. Super goede service van deze vakman met hart voor zijn werk. Niet alleen de honingraten maar ook mijn wens voor een prachtige keukenplank waar de vorm van de stam nog in zichtbaar is, is vervuld. Dank Tarek voor je vriendelijkheid en mooie werk!”

Anna, Rotterdam

whats ART divider

Prettige en flexibele samenwerking…

“Toen we thuis bij Tarek en Sanne het bed voor hun zoons gezien hadden, hebben we meteen gevraagd of hij ook zoiets voor dochter Liz (8) kon maken. De wensen: een hoogslaper, bureau, boekenkast in één. Een plek die veiligheid biedt, een goede nachtrust garandeert en ook uitnodigt tot heel veel spelen, ontspannen en plezier.

Dat klinkt ambitieus, maar voor Tarek is niets te veel gevraagd. Hij heeft onze wensen heel snel vertaald in een aantal concrete ontwerpen, en met een heel prettige en flexibele samenwerking was het resultaat supersnel gereed. Wat fantastisch! We zijn er allemaal heel erg blij mee.

Enige nadeel: we zien Liz bijna niet meer, want die wil alleen nog maar in haar kamer zijn….”

Liz, Jeroen & Mirella, Den Haag

whats ART divider

Ook het onderhoud…

“Tarek luisterde heel goed naar mijn wensen en heeft een prachtig product neergezet. Ook het onderhoud verzorgt hij uitstekend.”

Rijmke, Restaurant FOAM, Den Haag

whats ART divider

Complimenten…

“Nog steeds heeeeeel blij met het bed van Tom! Net als met onze door Tarek opgeknapte eettafel, daar krijgen we elke keer weer complimenten voor!”

Gaby, Gerard & Tom, Den Haag

whats ART divider

Blij en tevreden…

“Ik heb Tarek op een adventsmarkt ontmoet en het enthousiasme waarmee hij zijn producten verkocht straalde er vanaf. Ik ben fan van de honingraatkastjes, die nu een mooie wand aan de muur vormen. Hij denkt goed mee en geeft goed advies hoe het net beter of anders kan. Heel fijn.

Tarek heeft al meerdere dingen voor ons gemaakt en wij zijn daar heel blij mee en tevreden over. Ik kan het zeker aanraden Tarek te vragen als je overweegt iets op maat te laten maken!”

Annerieke, Rotterdam