whatsART maakt ook kleine meubels

Soms denken mensen dat een meubelmaker alleen maar grote projecten maakt, zoals een keuken, een hoogslaper met kast en bureau, of een wandmeubel van vloer tot plafond. Niets is minder waar. Vaak genoeg ontwerp ik meubels van een kleiner formaat, zoals een salontafel, een bureau, een houten bank of nachtkastjes. Soms omdat de klant een origineel meubelstuk wil, soms omdat het gewoonweg niet in een doorsnee winkel te krijgen is.

Sterker nog, een van mijn eerste meubelstukken ooit was een klein badkamerkastje. De klant vond het leuk om meubelstukken in huis te verzamelen met een persoonlijk verhaal erachter die je niet kunt vinden op een meubelboulevard.

Maar vaak genoeg zit er gewoon een praktische reden achter om een meubelmaker in te schakelen. Een paar maanden terug maakte ik een tv-meubel op maat, omdat de plek waar de tv moest komen zo klein was. De klant was al langer op zoek naar   een geschikt en mooi meubel, maar alles was te groot. Uiteindelijk maakte ik dit compacte meubel met hairpinpoten, helemaal naar wens van de klant.

Ook in het geval van zo’n relatief kleine opdracht kom ik graag langs om mee te denken, en maak ik vrijblijvend een 3d-ontwerp om tot een zo goed mogelijke oplossing te komen.

Salontafel met hairpinpoten

Eikenhouten kastje

Dubbele buitenbank

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.